Destination Yerevan [8]: Dorijan Dlake, Macedonië

Dagelijks stellen wij u een kandidaat voor, die zal performen op het Junior Eurovisie Songfestival 2011 op 3 december in 'Destination Yerevan'. Vandaag stellen we Dorijan Dlake uit Macedonië aan u voor.
 
Dorijan Dlake is geboren op 6 november 1997. Hij is een zanger en een danser. In 2008 probeert Dorian al eens een gooi te gooien naar het Junior Eurovisie Songfestival, maar eindigde op een tweede plek. Toch is Dorijan al eens op het Junior Eurovisie Songfestival geweest, namelijk dat van vorig jaar. Toen mocht hij als danser meedoen met Anja Veterova. Naast dit speelt hij ook nog gitaar en heeft hij de Engels en Duits onder de knie en heeft hij ook een basiskennis over het Nederlands.

In juni komt de bevestiging van MKRTV dat ze zullen deelnemen aan het Junior Eurovisie Songfestival 2011. Samen met België, Nederland en Wit-Rusland zijn dit de enigste landen die er altijd zijn bij geweest. Op 24 september komen er vijf kandidaten aan bod in ‘Juniorsko Eurosong 2011’ Dorijan Dlaka (feat. Dejana Popovska) winnen uiteindelijk de voorronde met ‘Zimi Ovoj Frak’
 

Populaire posts van deze blog

BLANCHE ZINGT "CITY LIGHTS" VOOR BELGIË IN KIEV.

Kiev Live: België naar finale Eurovisie Songfestival 2017.

Kiev Live: Blanche werkt goeie eerste generale af.